Oy Interfii Ltd.

Oy Interfii Ltd. on turkulainen tekninen maahantuoja, josta saat asiantuntija-apua tehtaiden toimintojen tehostamiseen. Etsimme parhaat ratkaisut maailmalta juuri sinun avuksesi, jotta työstäsi tulee helpompaa ja nopeampaa. Meidän asiantuntijamme auttavat mielellään oikeiden tuotteiden valinnassa ja meidän kanssamme on nopea ja helppo asioida. Meiltä voit ostaa robottisovellutuksiin työkalut ja tarvikkeet sekä metallityöstötuotteet, voiteluaineet ja teollisuuden puhdistusaineet. Tutki tuotteitamme ja pyydä tarjous! Autamme mielellämme.

”Yli 20 vuoden kokemuksella tunnemme hyvin isojen tehtaiden ihmiset ja pienten konepajojen haasteet. Olemme Suomessa monelle yritykselle sparraaja, kuuntelija ja asiantuntija, johon luotetaan 100%”

Teemme yhteistyötä hienojen päämiesten ja tuotemerkkien kanssa ympäri maailmaa. Olemme ylpeitä että meihin luotetaan ja saamme tuoda maahan huipputuotteita, joista me suomalaisetkin pääsemme osallisiksi. Monen yrityksen kanssa olemme työskennelleet rinnakkain jo parikymmentä vuotta. Käymme vuosittain myös monissa koulutuksissa ja tapahtumissa mm. Saksassa. Näin pysymme ajan tasalla siitä mitä eri toimialoilla tapahtuu ja pystymme auttamaan suomalaisia yrityksiä asiantuntemuksellamme.

menestyjät 2021

KUMPPANIMME - GLOBAL PARTNERS