Kammiopesuaineet

Bio-Circle L Star

Uniikki mikro-organismi aine

Bio-Circle L Star soveltuu kammiopesulaitteisiin, manuaalisiin korkeapaine osienpesulaitteisiin sekä manuaalisiin perinteisiin osienpesulaitteisiin. Se on matalavaahtoinen, paineensietävä ja tehokas puhdistusaine. Puhdistaa jopa palaneet öljyt ja rasvat sekä muut vaikeat pinttymät.

Bio-Circle L Star on uniikki mikro-organismi puhdistusaine kammiopesulaitteisiin. Tämä tarkoittaa sitä, että mikro-organismit hajottavat osista tulevat öljyn vedeksi ja hiilidioksidiksi. Mikro-organismit siis edistävät puhdistusaineen käyttöikää, joka on perinteisiin tiiviste pesuaineisiin verrattuna vähintään viisin kertainen.

Säästät jäte, energia, työ ja puhdistusaine kustannuksissa vaihtamalla Bio-Circle L Star:iin!

Kiinnostuitko? Laita sähköpostia tästä tai soita 045-651 2889!

• Varoitusmerkitön, vesipohjainen, VOC- ja liuotinvapaa puhdistusaine
• NSF-hyväksytty (A1); soveltuu elintarviketeollisuuteen
• Puhdistaa vaikeimmatkin pinttymät (palaneet öljyt ja rasvat)
• Käyttöikä jopa vuosia
• Käytetään sellaisenaan
• Sisältää öljyä hajottavan mikro-organismin
• Käyttölämpötila 45-55°C

Tiiviste kammiopesuaineet

Alustar-sarja (100, 200 ja 300)

Bio-Circlen AluStar sarja on hellävarainen herkillekin materiaaleille, mutta tehokas puhdistaja. AluStar sarjan aineet ei emulgoidu öljyn kanssa ylläpitäen tehokkuutensa. Lisäksi jokainen AluStar sarjan aine on VOC-vapaa. Kaikkien aineiden suositeltu käyttöpitoisuus on 1-5% ja erikoistapauksissa max. 10%.

AluStar sarja on tarkoitettu käytettäväksi automaattisissa osienpesulaitteissa.

AluStar 100

Soveltuu ennen maalausta suoritettavaan automaattiseen puhdistukseen. AluStar 100 ei jätä lähes ollenkaan jäämää kappaleen pintaan ja puhdistaa tehokkaasti kappaleet ennen maalausta. AluStar 100 on myös varoitusmerkitön ja VOC-vapaa vaihtoehto.

AluStar 200

On ns. ”joka paikan höylä”. Soveltuu lähes kaikkialle yleiseen osienpuhdistukseen öljystä, rasvasta ja muista epäpuhtauksista. Kustannustehokas sekä tehokas vaihtoehto.

AluStar 300

On vaikeimmille ja sitkeimmille epäpuhtauksille. Tehokas jo pienissä seossuhteissa.