Bio-Circle osienpesulaitteet

Osien nopea ja tehokas puhdistus on vaatimus nykypäivänä. Yhdistämme nopeuden, tehokkuuden ja turvallisuuden Bio-Circlen osienpesulaitteisiin.

Sinun ykkösvalinta

Bio-Circle GT Compact (edessä) sis. 80L Bio-Circle L pesunestettä
alk. 2550€

Bio-Circle GT Maxi (takana) sis. 100L Bio-Circle L pesunestettä
alk. 3550€

Hintoihin vaikuttaa käytettävä pesuneste ja tarvitaanko koneeseen lisävarusteita (siirtopyörät, pesualtaansuoja, suojakansi).

Miksi Bio-Circlen osienpesulaite sopisi Teille?

Kun käytätte Bio-Circlen osienpesulaitetta perinteisten hiilivety liuottimien sijasta, työturvallisuus paranee huomattavasti. Osienpesulaitteessa käytettävä puhdistusaine on varoitusmerkitön, vesipohjainen, liuotin- ja VOC-vapaa. Ei epämiellyttäviä ja haitallisia höyryjä vaan huoletonta ja turvallista osienpuhdistusta.

Kustannuksetkin saadaan kuriin, koska osienpesulaite käyttää todella vähän puhdistusainetta vuositasolla.

Mihin käyttöön Bio-Circlen osienpesulaite soveltuu?

Esimerkiksi seuraavien puhdistamiseen: öljyjen, rasvojen, leikkuunesteiden, pinttymien, erotusaineiden, savujäämien, noen ja metallilastujen. GT Compact soveltuu pienten ja keskisuurien osien puhdistamiseen, kun taas GT Maxi hieman suurempien osienpuhdistamiseen.

Lisäksi Bio-Circle tarjoaa myös muita osienpesulaitteita, joten jokainen osa saadaan varmasti puhtaaksi!

Turvallista, luonnollista ja yksinkertaista osien puhdistusta

BIO-CIRCLE-osienpesulaitteet tarjoavat optimaalisen osienpuhdistusratkaisun jokapäiväisiin toimintoihin. Helppokäyttöinen, nopea, turvallinen sekä ympäristöystävällinen puhdistus takaa, että työ on vaivatonta sekä nopeaa. Bio-Circlen osienpesulaitteella puhdistat öljyjä, rasvoja, leikkuunesteitä, pinttymiä, ja muita epäpuhtauksia turvallisesti ja nopeasti.

• Varoitusmerkitön, VOC- ja liuotinvapaa puhdistusaine
• Lämmitetty puhdistusaine 40-45°C
• Puhdistaa vaikeimmatkin liat (palaneet öljyt ja rasvat)
• Mikro-organismit pitävät puhdistusaineen puhtaana
• Neliosainen suodatus
• Työturvallinen ja ympäristöystävällinen

Laite soveltuu kaikkialle missä puhdistetaan osia:
– kunnossapidon käyttöön eri teollisuuden aloilla
– muoviteollisuuden muottihuoltoon
– konepajojen työkalujen puhdistukseen
– elintarviketeollisuuden kunnossapitoon
– yleiseen osienpuhdistukseen kaikkialla

Mikro-organismit pitävät puhdistusaineen puhtaana

Bio-Circle osienpesulaitteessa käytettävä Bio-Circle L sisältää mikro-organismeja, joka hajottaa öljyä vedeksi ja hiilidioksidiksi (ks. video oikea alalaita). Mikro-organismit varmistavat, että puhdistusaine toimii aina korkealla tasolla kuukaudesta toiseen. Tämä ominaisuus tekee Bio-Circle L:stä kustannustehokkaan, koska öljy ja muut liat ei pilaa ainetta. Lisäksi säännölliset huollot pidentävät aineen ikää huomattavasti, joita tarjoamme asiakkaillemme.

Bio-Circle L on varoitusmerkitön, vesipohjainen, VOC-vapaa ja liuotinvapaa puhdistusaine, joka on suunniteltu käytettäväksi Bio-Circlen osienpesulaitteissa. Se puhdistaa öljyjä, rasvoja, vahoja, leikkuunesteitä ja muita likoja. Bio-Circle L on NSF-sertifioitu (elintarviketeollisuuden hyväksymä) ja dermatologisesti testattu, tarjoten ihoystävällisen ratkaisun. Bio-Circle L on myös miellyttävä käyttää kiitos sen omenaisen ominaistuoksun ansiosta.

Bio-Circle L:än lisäksi tarjoamme toisen aineen osienpesulaitteisiin vaativampaan puhdistukseen. Bio-Circle L Star on ominaisuuksiltaan matalavaahtoinen ja sietää painetta sekä lämpöä hyvin. Standardi Bio-Circle L:n tapaan Bio-Circle L Star sisältää öljyä hajottavia mikro-organismeja. Puhdistustehossa erona on, että Bio-Circle L Star liottaa tehokkaammin likaa sekä puhdistaa palaneita öljyjä, rasvoja ja muita vaikeita pinttymiä. Bio-Circle L Star on myös varoitusmerkitön, vesipohjainen, VOC- ja liuotinvapaa puhdistusaine, jolla on myös NSF-sertifikaatti. Bio-Circle L Star soveltuu erinomaisesti myös automaattisiin osienpesulaitteisiin sekä korkeapaine osienpesulaitteisiin.

Bio-Circle GT malleihin saa lisävarusteena esim. pyörät alle ja kannen päälle!