Bio-Circle Putkistojen, jäähdytyskanavien ja muottien puhdistuslaitteet

RWR

RWR on tarkoitettu putkistojen, lämmönvaihtimien, jäähdyttimien, jäähdytyskanavien tai muiden järjestelmien puhdistamiseen. Näissä kohteissa voi ilmetä tukoksia, kalkkeutumia ja tuotannon toimintahäiriöitä tuotannon pysähtymiseen asti. Tämä voidaan välttää puhdistamalla järjestelmät RWR puhdistuslaitteella säännöllisin väliajoin.

RWR puhdistuslaite on valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä ja puhdistus tapahtuu kierrätysperiaatteella. Tämä säästää aikaa ja rahaa koska puhdistuslaite on helppo ja nopea asentaa ja irrottaa. Puhdistus voidaan suorittaa nopeasti ja tehokkaasti jopa monimutkaisissa putkistoissa.

Laitteesta on erilaisia malleja erityyppisiin tarpeisiin ja likojen poistoon. Kaikki laitteet ovat liikuteltavia. Kärryt ovat myös ruostumatonta terästä, tukevia ja varusteltuja monilla teknisillä yksityiskohdilla.

RWR

Puhdistuslaite putkistoille, jäähdytysjärjestelmille, lämmönvaihtimille ja muille kanaville

RWR KST

RWR KST on suunniteltu palvelemaan muoviteollisuutta optimaalisimmalla tavalla. Laite on varusteltu niin, että tukkeutuneet ja vaikeasti likaisetkin kanavistot tulevat puhtaaksi nopeasti jokaista nurkkaa myöden. Laite myös nopeuttaa muottien huoltoa.

Vesikiertoiset järjestelmät kalkkeutuvat nopeasti ja jo 1mm paksuinen kerros kalkkia jäähdytysjärjestelmässä tuo huomattavan jäähdytystehon laskun! Kun tavoitellaan maksimaalista jäähdytystä, RWR KST on paras työkalu siihen työhön. Säännöllisellä huoltosyklillä maksimoidaan jäähdytysaika, mutta myös vähennetään tuotantoseisahduksia esim. tukkeutuneiden kanavien takia. Lisäksi maksimaalinen jäähdytys parantaa tuotteiden laatua sekä vähentää hukkapalojen määrää.

Laite kulkee pyörillä ruostumattomasta teräksestä tehdyssä kärryssä, joka tekeekin huoltojen tekemisestä helppoa ja nopeaa. Laite on myös helppo kytkeä esimerkiksi pikaliittimillä.

RWR KST

Muoviteollisuuden ”must have” laite

Vuokraa RWR!

RWR on mahdollista vuokrata käyttöönne 350€/alkava viikko. Jos laite ei ole tuttu, niin tarjoamme käyttöönottokoulutuksen ensimmäiselle päivälle, jotta kaikki sujuu mutkattomasti. Veloitamme käyttöönottokoulutuksen ja puhdistusaineet erikseen.

Soita meille tai meilaa mikko.aro@p-aro.com niin sovitaan vuokrauksesta!