Työkalunvaihtajat / Tool changers

Robot System Products on Ruotsalainen valmistaja joka valmistaa työkalunvaihtajia (tool changers), kääntäjävaihtajia (swivel tool changers) sekä kääntäjiä (swivels). RSP on tunnettu tunnettu laadusta, laajasta tuote valikoimasta sekä innovatiivisita tuotteista.

Työkalun vaihtajissa on patentoitu TrueConnect lukitusmekanismi, joka mahdollistaa nopean ja välyksettömän vaihtamisen pitkällä aikavälillä. Työkalunvaihtajia on 5-1250kg välillä. Turvallisuus on noussut erittäin tärkeään osaan vaihtajissa , uutuutena on mahdollista liittää ”safety signal module” jolloin voidaan olla varmoja että työkalunvaihdon aikana ei tapahdu mitään mikä voisi aiheuttaa onnettumuuden.

ABB IRB 1660ID, 2600ID

TC60-8iD
8 paineilmaa

TC60-8E iD
8 paineilmaa

17 signaalia
• Letkupaketti
• Venttiilipaketti

Kääntäjävaihtajat / Swivel tool changers

Kääntäjävaihtaja on työkalunvaihtajan ja kääntäjän yhdistelmä, joka mahdollistaa kuudennen akselin jatkuvan pyörittämisen niin, että letkupaketti pysyy paikoillaan. Kääntäjävaihtajan kokoluokat: 20-350 kg. Kääntäjävaihtajan läpi voidaan tuoda: paineilma, signaalit, servojen ohjaus, fieldbus -signaalit, jäähdytysvesi ja hitsausvirrat.

Kääntäjät / Tool changers

Kääntäjät mahdollistavat rajattoman kuudennen akselin pyörittämisen. Vähentää letkupaketin kuormitusta ja lisää luotettavuutta. Kokoluokat: 20-350 kg. Kääntäjän läpi voidaan tuoda: paineilma, signaalit, servojen ohjaus, fieldbus -signaalit, jäähdytysvesi ja hitsausvirrat.

Ciro

Ciro on manuaalinen kääntäjä. Kääntösäde +/_ 250°

Tällä hetkellä saatavilla:
• Ciro Small 10kg
• Ciro Medium 40kg
• Ciro Medium MHD1 80kg
• Ciro Large 100kg
• Ciro XL 200kg

Katso video täältä:
https://youtu.be/El2HqYmaunU

KAIKKI TUOTTEET

Klikkaa ikonia ja katso kaikki tuotteet!
TÄSSÄ LINKKI VALMISTAJAN SIVULLE: https://www.rsp.eu.com/