VIRUKSET POIS PINNOILTA

Bio-Circle Surface Technology GmbH on kehittänyt laboratorioissaan juuri nyt ajankohtaisen VIRAL CLEANER tuotesarjan, jossa on erittäin korkea saippuapitoisuus erilaisten pintojen puhtaanapitoon.

Pinnat puhtaaksi Viral Cleaner-sarjan tuotteilla

VIRAL CLEANER puhdistusaineilla puhdistetaan vaivattomasti erilaisilta pinnoilta virusten lipidikalvot, jolloin virukset deaktivoidaan luotettavasti pesemällä ne pois. Pintojen puhdistaminen on tärkeää, sillä uusimpien tietojen mukaan virus voi pysyä aktiivisena pinnoilla vuorokausia!

Rasvanpoistaja puhdistusaine tuhoaa viruksen kalvon (fat membrane), joka deaktivoi viruksen.

Pidä huolta työntekijöitesi terveydestä minimoimalla viruksen leviäminen pinnoilla Viral Cleaner-sarjan tuotteilla!  Tarjoamme kaksi Viral Cleaner-sarjan tuotetta pintojen puhtaanapitoon.

Viral Cleaner on pinta-aktiivinen puhdistusaine. Se puhdistaa veden kestävät pinnat luotettavasti ja estää mikroorganismien kasvamisen pinnoilla. Viral Cleaner vaikuttaa myös virusten lipidikalvoihin sen rasvanpoistovaikutuksen kautta ja liottaa ne pois. Puhdistuksen jälkeen pinta on hygieenisesti puhdas.

Viral Cleaner 100

Voidaan sekoittaa veteen riippuen likaisuusasteesta maksimissaan 1:40.

Käyttö: Suihkuta pinnalle, anna vaikuttaa 30 sekuntia ja sen jälkeen pyyhi liinalla tai vaihtoehtoisesti huuhtele vedellä.

Tuotekoot:

A01044 10 litran kanisteri
A02044 20 litran kanisteri

Viral Cleaner 200

Viral Cleaner 200 on käyttövalmis aine, jota ei tule sekoittaa veteen.

Käyttö: Suihkuta pinnalle, anna vaikuttaa 30 sekuntia ja sen jälkeen pyyhi liinalla tai vaihtoehtoisesti huuhtele vedellä.

Tuotekoot:

A01054 10 litran kanisteri
A02054 20 litran kanisteri