OTA YHTEYTTÄ

OY INTERFII LTD

Tekninen maahantuoja

VÄHÄHEIKKILÄNTIE 56

TURKU - 20810 SUOMI

INFO@P-ARO.COM

020 147 4500

Y-TUNNUS 2374026-3 

VARASTOMME SIJAITSEE TURUSSA 

FRANS LOGISTICS

Varasto: Messinkikatu 2, 

20380 TURKU
Puh 24/7: 0400 406 522
info@franslogistics.fi

© 2019 Proudly powered  by Interfii

RWR on tarkoitettu putkistojen, lämmönvaihtimien, jäähdyttimien, jäähdytyskanavien tai muiden järjestelmien puhdistamiseen. Näissä kohteissa voi ilmetä tukoksia, kalkkeutumia ja tuotannon toimintahäiriöitä, tuotannon pysähtymiseen asti. Tämä voidaan välttää puhdistamalla järjestelmät RWR puhdistuslaitteella säännöllisin väliajoin.

 

RWR puhdistuslaite on valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä ja puhdistus tapahtuu kierrätysperiaatteella. Tämä säästää aikaa ja rahaa koska puhdistuslaite on helppo ja nopea asentaa ja irrottaa. Puhdistus voidaan suorittaa nopeasti ja tehokkaasti jopa monimutkaisissa putkistoissa.

 

Laitteesta on erilaisia malleja erityyppisiin tarpeisiin ja likojen poistoon järjestelmistä. Kaikki laitteet ovat liikuteltavia. Kärryt ovat myös ruostumatonta terästä, tukevia ja varusteltuja monilla teknisillä yksityiskohdilla.

Käyttökohteet: junien viemäri- ja tuorevesi putkistojen puhdistamiseen, muoviteollisuus – muottien, jäähdytyskanavien ja lämmönvaihtimien puhdistamiseen, elintarviketeollisuus – lämmönvaihtimien puhdistaminen, telojen puhdistamiseen muovi-, paperi- ja metalliteollisuudessa, kumituotteiden tuotannossa

RWR - Puhdistuslaite putkistoille, jäähdytysjärjestelmille ja muille kanaville

Bio-Circle puhdistuslaite vesi- ja öljykiertoisille kanaville

RWR KST

Muoviteollisuuden "must have" laite

RWR KST on suunniteltu täysin palvelemaan muoviteollisuutta optimaalisimmalla tavalla mahdollista. Laite on varusteltu niin, että tukkeutuneet ja vaikeasti likaisetkin kanavistot tulevat puhtaaksi nopeasti jokaista nurkkaa myöden. Laite myös nopeuttaa muottien huoltoa.

Vesikiertoiset järjestelmät kalkkeutuvat nopeasti ja jo 1mm paksuinen kerros kalkkia jäähdytysjärjestelmässä tuo huomattavan jäähdytystehon laskun! Kun tavoitellaan maksimaalista jäähdytystä, RWR KST on paras työkalu siihen työhön. Säännöllisellä huoltosyklillä maksimoidaan jäähdytysaika, mutta myös vähennetään tuotantoseisahduksia esim. tukkeutuneiden kanavien takia. Lisäksi maksimaalinen jäähdytys parantaa tuotteiden laatua sekä vähentää hukkapalojen määrää.

Laite kulkee pyörillä ruostumattomasta teräksestä tehdyssä kärryssä, joka tekeekin huoltojen tekemisestä helppoa ja nopeaa. Laite on myös helppo kytkeä esimerkiksi pikaliittimillä.

Ota yhteyttä vaikka sähköpostitse niin kerron lisää laitteesta! 

(Klikkaa tästä lähettääksesi sähköpostia) tai täytä kaavake sivun alapuolella.