OTA YHTEYTTÄ

OY INTERFII LTD.

Tekninen maahantuoja

Y-TUNNUS 2374026-3 

Vähäheikkiläntie 56 B 2.kerros

FI-20810 Turku

info(at)p-aro.com

020 147 4500

VARASTOMME SIJAITSEE TURUSSA 

FRANS LOGISTICS

Messinkikatu 2

FI-20380 TURKU
Puh 24/7: 0400 406 522
info(at)franslogistics.fi

© 2019 Proudly powered  by Interfii

Bio-Circle osienpesulaitteet

Sinun ykkösvalinta

Osien nopea ja tehokas puhdistus on vaatimus nykypäivänä. Yhdistämme nopeuden, tehokkuuden ja turvallisuuden Bio-Circlen osienpesulaitteisiin.

Miksi Bio-Circlen osienpesulaite sopisi Teille?

Kun käytätte Bio-Circlen osienpesulaitetta perinteisten hiilivety liuottimien sijasta, työturvallisuus paranee huomattavasti. Osienpesulaitteessa käytettävä puhdistusaine on varoitusmerkitön, vesipohjainen, liuotin- ja VOC-vapaa. Ei epämiellyttäviä ja haitallisia höyryjä vaan huoletonta ja turvallista osienpuhdistusta.

Kustannuksetkin saadaan kuriin, koska osienpesulaite käyttää todella vähän puhdistusainetta vuositasolla.

Mihin käyttöön Bio-Circlen osienpesulaite soveltuu?

Esimerkiksi seuraavien puhdistamiseen: öljyjen, rasvojen, leikkuunesteiden, pinttymien, erotusaineiden, savujäämien, noen ja metallilastujen.

GT Compact soveltuu pienten ja keskisuurien osien puhdistamiseen, kun taas GT Maxi hieman suurempien osienpuhdistamiseen.

Täytä vieressä oleva kaavake niin keskustellaan lisää!

Lisäksi Bio-Circle tarjoaa myös muita osienpesulaitteita, joten jokainen osa saadaan varmasti puhtaaksi!

Pyydä tarjous!

Turvallista, luonnollista ja yksinkertaista osien puhdistusta

BIO-CIRCLE-osienpesulaitteet tarjoavat optimaalisen osienpuhdistusratkaisun jokapäiväisiin toimintoihin. Helppokäyttöinen, nopea, turvallinen sekä ympäristöystävällinen puhdistus takaa, että työ on vaivatonta sekä nopeaa. Bio-Circlen osienpesulaitteella puhdistat öljyjä, rasvoja, leikkuunesteitä, pinttymiä, ja muita epäpuhtauksia turvallisesti ja nopeasti.

  • Varoitusmerkitön, VOC- ja liuotinvapaa puhdistusaine

  • Lämmitetty puhdistusaine 40-45°C

  • Puhdistaa vaikeimmatkin liat (palaneet öljyt ja rasvat)

  • Mikro-organismit pitävät puhdistusaineen puhtaana

  • Neliosainen suodatus

  • Työturvallinen ja ympäristöystävällinen

Laite soveltuu kaikkialle missä puhdistetaan osia: 

- kunnossapidon käyttöön eri teollisuuden aloilla

- muoviteollisuuden muottihuoltoon

- konepajojen työkalujen puhdistukseen

- elintarviketeollisuuden kunnossapitoon 

- yleiseen osienpuhdistukseen kaikkialla

Edessä Bio-Circle GT Compact ja takana Bio-Circle GT Maxi

Mikro-organismit pitävät puhdistusaineen puhtaana 

Bio-Circle osienpesulaitteessa käytettävä Bio-Circle L sisältää mikro-organismeja, joka hajottaa öljyä vedeksi ja hiilidioksidiksi (ks. video oikea alalaita). Mikro-organismit varmistavat, että puhdistusaine toimii aina korkealla tasolla kuukaudesta toiseen. Tämä ominaisuus tekee Bio-Circle L:stä kustannustehokkaan, koska öljy ja muut liat ei pilaa ainetta. Lisäksi säännölliset huollot pidentävät aineen ikää huomattavasti, joita tarjoamme asiakkaillemme.

 

Bio-Circle L on varoitusmerkitön, vesipohjainen, VOC-vapaa ja liuotinvapaa puhdistusaine, joka on suunniteltu käytettäväksi Bio-Circlen osienpesulaitteissa. Se puhdistaa öljyjä, rasvoja, vahoja, leikkuunesteitä ja muita likoja. Bio-Circle L on NSF-sertifioitu (elintarviketeollisuuden hyväksymä) ja dermatologisesti testattu, tarjoten ihoystävällisen ratkaisun. Bio-Circle L on myös miellyttävä käyttää kiitos sen omenaisen ominaistuoksun ansiosta.

 

Bio-Circle L:än lisäksi tarjoamme toisen aineen osienpesulaitteisiin vaativampaan puhdistukseen. Bio-Circle L Star on ominaisuuksiltaan matalavaahtoinen ja sietää painetta sekä lämpöä hyvin. Standardi Bio-Circle L:n tapaan Bio-Circle L Star sisältää öljyä hajottavia mikro-organismeja. Puhdistustehossa erona on, että Bio-Circle L Star liottaa tehokkaammin likaa sekä puhdistaa palaneita öljyjä, rasvoja ja muita vaikeita pinttymiä. Bio-Circle L Star on myös varoitusmerkitön, vesipohjainen, VOC- ja liuotinvapaa puhdistusaine, jolla on myös NSF-sertifikaatti. Bio-Circle L Star soveltuu erinomaisesti myös automaattisiin osienpesulaitteisiin sekä korkeapaine osienpesulaitteisiin.

Bio-Circle GT malleihin saa lisävarusteena esim. pyörät alle ja kannen päälle!

Koneen esittely Suomeksi

Laite käytännössä

Mikro-organismien toimintaperiaate