OTA YHTEYTTÄ

OY INTERFII LTD

Tekninen maahantuoja

VÄHÄHEIKKILÄNTIE 56

TURKU - 20810 SUOMI

INFO@P-ARO.COM

020 147 4500

Y-TUNNUS 2374026-3 

VARASTOMME SIJAITSEE TURUSSA 

FRANS LOGISTICS

Varasto: Messinkikatu 2, 

20380 TURKU
Puh 24/7: 0400 406 522
info@franslogistics.fi

© 2019 Proudly powered  by Interfii

Bio-Circle osienpesulaitteet

Luonnollista ja biologista osienpesua - BIO-CIRCLE-osienpesulaitteet tarjoavat optimaalisen ratkaisun osien puhdistukseen ja joka päiväisiin toimintoihin. Sen helppokäyttöisyyden, nopeuden, turvallisuuden sekä ympäristöystävällisen puhdistuksen ansiosta myöskin erittäin likaiset kappaleet tulevat vaivatta puhtaaksi. VOC-, sekä liuotinvapaa puhdistusaine Bio-Circle osapesurissa tarjoaa nesteen pitkäikäisyyttä ja onkin lyömätön kustannustehokkuudessa. Korvaa jo vaaralliset liuottimet ja teet aktiivisen panostuksen työntekijöiden turvallisuuteen sekä ympäristöystävällisyyteen valitsemalla Bio-Circlen osapesulaiteen!

Laite soveltuu loistavasti kunnossapidon käyttöön eri teollisuuden aloilla, muoviteollisuudessa muottihuoltoon, konepajoihin työkalujen puhdistukseen ja muualle missä tarvitsee puhdistaa likaisia osia.

Haluatko nähdä osienpesulaitteen käytännössä? Klikkaa tästä niin sovitaan esittely!

Turvallista ja yksinkertaista osien puhdistusta

Mikro-organismit pitävät puhdistusaineen puhtaana 

Bio-Circle osienpesulaitteessa käytettävä Bio-Circle Liquid sisältää mikro-organismin, joka hajottaa öljyä vedeksi ja hiilidioksidiksi (ks. video oikea alalaita). Tällöin osienpesulaitteesi puhdistaa aina korkealla tasolla eikä teho laske ajan kanssa niin kuin liuottimien kanssa. Lisäksi Bio-Circle Liquid on kustannustehokas, koska hyvällä huolenpidolla puhdistusainetta ei joudu vaihtamaan ollenkaan kokonaan.

 

Bio-Circle Liquid on siis vesipohjainen,  VOC-vapaa ja liuotinvapaa puhdistusaine, joka on suunniteltu käytettäväksi Bio-Circlen osienpesulaitteissa. Se puhdistaa öljyjä, rasvoja, vahoja, leikkuunesteitä ja muita likoja. Bio-Circle Liquid on varoitusmerkitön ja dermatologisesti testattu, tarjoten ihoystävällisen ratkaisun.