OTA YHTEYTTÄ

OY INTERFII LTD.

Tekninen maahantuoja

Y-TUNNUS 2374026-3 

Vähäheikkiläntie 56 B 2.kerros

FI-20810 Turku

info(at)p-aro.com

020 147 4500

VARASTOMME SIJAITSEE TURUSSA 

FRANS LOGISTICS

Messinkikatu 2

FI-20380 TURKU
Puh 24/7: 0400 406 522
info(at)franslogistics.fi

© 2019 Proudly powered  by Interfii

Etsi
  • Mikko Aro

HP Vigo - puhdistusta korkeapaineella


Kun puhutaan puhdistuksesta, täytyy katsoa monta eri näkökulmaa; nopeus, tehokkuus, turvallisuus, applikaatio, kustannus ja ympäristö. Nämä yhdistettynä lian laatuun sekä vaikeuteen. HP Vigo on luotu niin, että kaikki nämä ominaisuudet yhdistyvät erinomaisesti osien puhdistuksessa.

  1. Nopeus - Laite on heti käytettävissä ja paineella puhdistaminen on nopeaa sekä miellyttävää.

  2. Tehokkuus - Tehokas puhdistusaine 50 asteessa ja paine = erittäin tehokas puhdistus

  3. Turvallisuus - Puhdistus tapahtuu koneen sisällä kansi suljettuna, kädet integroitujen suojahanskojen sisällä ja jalkakytkimellä ohjaillaan suihkua. Käytettävä puhdistusaine on myös varoitusmerkitön, VOC- ja liuotinvapaa, NSF-hyväksytty ja vesipohjainen Bio-Circle L Star.

  4. Applikaatio - HP Vigo on elementissään, kun puhdistetaan pieniä / keskisuuria osia. Lisäksi vaikeat geometriat tulevat kappaleista puhtaaksi helposti.

  5. Kustannus - Käytettävä puhdistusaine vaatii vähän huoltoa mikro-organismien ansiosta. Mikro-organismit hajottavat öljyä vedeksi ja hiilidioksidiksi pidentäen puhdistusaineen ikää huomattavasti. Tämä yhdistettynä säännöllisiin huoltoihin Interfiin yhteyshenkilösi tekemänä. Lisäksi laite on edullinen ja tarjoamme leasing vaihtoehdon.

  6. Ympäristö - Kun harkitaan suihkepullosta käytettäviä aineita, tulee ottaa ympäristö huomioon. HP Vigossa puhdistus tapahtuu kannen alla, jolloin laite ei vaikuta ympäristöön.

Haluatko puhdistaa kappaleita nopeasti, tehokkaasti ja turvallisesti laittaen samalla kustannukset kuriin? Bio-Circlen HP Vigo on sinun valintasi. Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää. :)

#BioCircle #HPVigo #korkeapaineosienpesulaite #osapesuri #osienpesulaite #BioCircleLStar #puhdistus

44 katselukertaa